hejdååååra

Och så var familjen borta ! de drog till stockholm hela helgen, och här sitter jag och dunkar musik, försöker sjunga med med min underbara stämma men det är inte alltid så lätt med tanke på att jag inte riktigt kan texten, det är då man improviserar !!
Sekunden efter de stängde dörren började hundarna, gnäll pip gnäll pip gnäll gnäll. Jisses, är jag sån dålig hundvakt. det va som att dom skrek "LÄMNA OSS INTE HÄR MED HENNE". jag känner mig träffad! Tove sprang i panik ut till bilen under inpackningen, hon ville så gärna följa med , stackars liten ! jag är ingen bra hundvakt, med tanke på att dom mest ligger och sover, och dom vill att jag också ska ligga och sova, men det gör jag inte, för jag vill inte sova, egentligen vore det ganska skönt, ah okej, ja ska nog ta mig en powernap snart med nuffisarna.
 
Självklart får jag inte vara helt själv i helgen pga min mamma inte litar på mig för 5 öre !! så jag har min storasyter lisa som barnvakt. åååhnej vad illa det låter, snart 18 år och måste ha barnvakt när familjen åker iväg. vilka as :( men det är så det är nu, och det är bara att göra det bästa av situationen, dvs typ inte hålla sig hemma med tanke på att jag och lisa mest bråkar. fast jag tror ändå att det kommer gå bra i helgen, hoppas det iaf :)



Ikväll satsar jag och my homies på utgång, vi liksom trotsar vädret. för det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. fan va jag är töntig.
Kan ävenmeddela att mina sår i näsan förhoppningsvis kommer försvinna inom 7 dagar, YEEEJ ! (aah, YEJ)
aja, powernap vare ja. tja!

how am i ?

jag har vid flera tillfällen funderat på bla om jag bor på henstad eller hultsberg ??? och om jag är bohusläning eller värmlänning??? jag menar, ja är född i bohuslän, och bodde där tills ja va sju, och sen dess har jag bara bott i värmland, och denna sommaren har jag bott här i 10 år, vilket innebär 3 år mer än bohuslän. jag har alla mina kompisar här, typ alla mina minnen här också, men är jag verkligen värmlänning.? kanske en sorts blandning eller något ? bärmhuslänning ? nej, det ordet hittade jag på själv, det va ett dåligt ord. jag vet

Och hallå, bor jag på henstad eller hultsberg ? vissa säger att henstad är ena sidan skolan, medans andra säger att grensen börhjar vi ängen vid busshållsplatsen, men om gränsen är vid ängen, vilken sida av ängen bor jag på då? jag bor ju typ i mitten på ngt jävla vänster

Kul, jag vet inte vart jag bor, och jag vet inte vilket landskap jag tillhör. känns oerhört bra!

Nyhet (för min del) dock bara rolig första 3

idag har varit en underbar dag, sjukt bra väder, började 15 i 10 och slutade halv 12 (några hade prov så resten av klassen slutade 5 över 10) Så min dag har enbart varit massvis med soft! först hamnen med fismalle och tuttmaja. sen fika i en evighet med (åter igen) tuttmaja, dock uppgraderade vi oss lite från fisarn till linajaghittaringetbrasmeknamn. ah typ så bra är min fantasi. sen drog jag en skööön cykelpremiär med min goda vän amanda som är nyss hemkommen från turkland, (feel it, make love to it)
Kan även tillägga att mina fruktansvärda sår i näsan är tillbaka, så nu vet alla det, och det gör så FRUKTANSVÄRT ONT, har du inte vart med om sår i näsan själv kan du aldrig förstå smärtan. GODNATT

horoskop

dethär med horoskop, varför ska de alltid använda så smart ord, det är liksom blablakrångelblabla, jahaa, hur sa människor med ett normaltstor ordföråd kunna fatta detdär ?? ja menar, läst dethär :
Följ din intuition i ett känslomässigt sammanhang, så kommer en tendens till missmod att ge vika för optimism och framtidstro

ska det vara så svårt att skriva med vanlig jävla svenska ? håll hoppet uppe så ska du se att det löser sig, typ samma sak, men ickesånicke! 
bör inte göras:
idag var en såndär dag då ja blev hiskeligt sugen på vanlig, hederlig god mjölk choklad, fans iiiiingenting i heela huset.
(dock så är min mamma sån att när man ber henne köpa något så köper hon extrremt mycket utav det, och för ett bra tag sen bad ja henne köpa mörk choklad, tror (ja skulle baka eller liknande?) dum som ja är kollar ja inte om vi kanske redan har ngt, jojominsan det har vi, och nu har vi ännu mer)
Men iaf, när ja upptäckt denna tillgång till mörk choklad och en litenliten bit ljus så täntke ja att blandar man ljus och mörk borde det ju ändå bli typ samma sak, eller hur ? ljus+mörk= ljusbrun inte sant?
iiiiiiiiiingen bra idé! det började med att ja smälte ner allt i en kastrul på förtok hög värme så en stor del utav det blev bränt innan ja slängde in det i micron istället, och sen när den väl va smält, så kom ja på att ja har ju iiingen aning om vad ja ska göra med denna smälta, halvbrända gegga, ja kan ju inte frysa den ? blää! så ja smaka på geggan, eehhh, smakade allt annat än mjölkchoklad, belive me! och det va choklad i heeela köket.. faaaan

Har dragit en hell del desperate avsnitt idag också, det är så bra så det är skit samm ahu rmånga gånger man sett avsnitten, det tycker vicky också, tror jag??

kan även tillägga att jag är totaly oslagbar på röj flaggor!! peace!

fa-lalalalala

Så himlans synd att man inte filmar mer när man är ute, jag hade himlans jävla kul igår och det skulle vart så mycket bättre om ja fått mer vissa tillfällen på film. För igår så hände det så många mer roliga saker än att bara festa/dansa.
Iaf, drog till jens, även kallad branäsjens. där va det jävligt härlig stämning, dock kom det ett tillfälle då jens blev lite arg för att en viss elias och någon mer snodde hans muffins. dålig stil..... :)
där va även vicky, full och full i fan, men jävlar vilken sköning till människa! efter skåretripp blev det efterfest, sedan hemåt. Och tim, som är minst lika full i fan när han är full som vicky, kommer vräsandes på en ful moped under promenaden från tha bus!, glad och aah, glad! Men ja slapp ju gå iaf
Ah typ så såg han ut, fast påklädd och i mörker.

Idag blir det utgång igen, och under resten av veckan tänkte jag tillbringa min tid till att sex & the city 2 kan komma ut på ch131.
Nu vet ni det, hare!
Follow me down - 3OH!3 ft. Neon Hitch

let go

jag har, på inga grunder alls, helt plötsligt fått för mig att jag är sjuk ? asså, inte typ barnsligt förskyld eller ngt, utan typ, döds sjuk ? och det är ganska jobbigt, för det är ju inte sant, men mitt inre sitter och ljuger för mig tills jag tror på det ?! Dvs min magkänsla säger att jag blivit allvarligt sjuk, hallå ? det är inte kul ! och med tanke på att min magkänsla är G-R-Y-M så kan detta lika gärna stämma, och det är inte keewwl !!!


jaag har härmed fallit tillbaka i min dåliga vana med att inte uppdatera tillräckligt bra, men icke så nicke ska jag fullfölja den dåliga vanan, utan nu jädrar, eller ah, ehh ja venne. Men jag har väl helt enkelt haft massavis med annat att tänka på (bortförklraing???) frågan är bara vem min bortförklaring är riktad till ? typ, till mig själv? haha, okej. 
idag äre utgång som gäller, (ööh, precis som alla andra fredagar??) jaa, precis som alla andra fredagar, men nu äre såhär, att jag vill ut, och då drar jag ut, oavsett hur mycke eller lite jag redan vart ute.
Det bästa med att vara ute, det är att man under kvällen lägger alla problemen på hyllan och bara har kul. Eller ah, inte för att jag är någon vidare expert på att ta tag i problem när jag inte är ute ? men ibland är det inte så lätt. det gäller liksom att det det förbaskade steget. men det tar tid, och det suger, för man är ju så otålig egentligen ! 
En bra låt på det
Stromae - Alors on Dance



go go go

morgonen började ju inte så ljuvligt som man vill att den ska göra, börja vid frukosten då jag fick helt plötsligt för mig att jag ville skaka om oboypaketet, oboy öööööverallt ! sen när ja väl fått bort det och ska lägga en skopa i mjölken, icke, där står jag i min egen lilla värld och en redig skopa hamnar i smörpaketet istället. jaaaaaa. vill inte ens tala om hur brända mackorna blev och att jag fortfarande har ont i magen. har nu 3 personer som lagts till på min svarta lista. det är Leo som smittade lina med hemsk magsjuka, sen Lina som smittade Marlene, och Marlene som hade det i 2 dagar i sällskap med b.l.a mig utan att säga ngt. Och vips, jag blev till en aning smittad. dock inte spytt ngt (frääääscht) men fortfarande ont i magen, stackars lilla mig! 
NU tänkte jag dra på ett kol, att vara snabb på morgonen är inte min starka sida, eller ah, att vara snabb över huvudtaget är inte min starka sida. men som tur är så har mitt humör blivit betydligt bättre under nattens gång, yeeeey !

det är matte talk !

har inte så himlans mycket att säga idag förutom att är så fruktansvärt arg och frustrerad med tanke på jävla fittäckelmatte A. jag är såååå arg frö att jävla Erland (matte lärare) slutade vilket ledde till att vi fått världens SÄMSTA gringubbe till mattelärare som är såååå dålig på att förklara. och idioten lär oss att räkna fel :O
Han har tamejfan ngt fel på hjärnan och jag är såååå aaaarrrggg ! Dock har syrran fått endel aggro på sig, (men jisses vad hon förtjänade det) hon provocerade mig helt enkelt, as!
okej, grejen är att jag har inte lärt mig ngt på ett halv år, dvs missat en halv kurs. och jag blir så jävla förbannad när jag inte kan, för matte har alltid vart min grej, det är det ända ämnet jag någonsin kunnat, men nu är det förstört, nu kan jag ingentiiiing (typ). det är inte just det att jag alltid blir arg så fort jag inte kan någonting, jag menar, typ naturkunskap, ICKE min grej detdär, fyihelsike vad tråkigt det är. och svenska tråklitteratur historia, asså, det är verkligen prutt ljud i öronen och bara massa tråkig text i böckerna. men jag blir så arg när halva kursen FUCKAR UP mitt betyyyyg. 
B delen på senaste matte provet, läste en fråga, insåg att jag inte kunde den, blev väldigt arg, arg inombords dvs, dock så arg att jag lätt hade kunnat sitta och bölat vid min bänk i klassrummet, och jag ville bara sååå gärna ta min miniräknare och kasta den i huvudet på TRÅKGUBBEN. men jag kunde självklart behärska mig. och nu får jag inte bort understrukandet, ååååååååååååh, dethär är inte min dag. jag ska sluta klaga och gå och lägga mig,faaan. GODNAAATTT alla antagligen gladare människor :)
beskriver mitt tillfälliga humör ganska bra tror jag :)



cry me a river

i taket lyser stjärnorna
riiiiktigt jävla gråtkalas med mig själv hade jag, första och andra gången jag såg filmen va det verkligen inte en ända tår, typ ett leende på läpparna och "faan vad bra den va då", men av en slump sappa jag över till kanalen där den gick idag.
(Stackars pappa, jag blockade upp tv 2 filmer (dvs, 4 timmar) han satt tålmodigt i hörnet av soffan och läste en bok, gick runt lite och frågade konstant när filmen var slut. och efter första filmens slut så gick han iväg vid helt fel tillfälle, så när han kom tillbaka, hade jag redan kommit in på min andra. jag är en elak människa, jag vet.)

Men iaf, va väl tredje gången jag såg den nu, och jag satt inte och grina, jag satt verkligen och bööööla ! heelt sjukt. och grejen är att jag gråter verkligen aaaldrig, förutom ett halvår tillbaka då ja börja grina vid matbordet inför my hole family (sjukt jobbigt eftersom jag alltid haft sjukt svårt att gråta inför folk) och sen dess vettu, jag grinar tamejfan för allt!! och när jag väl slängt ur mig första tåren, då går det inte att sluta ! det är jobbigt, tro mej !!
Rätt sköna minnen från filmen har jag också, kära victoria gråberg drog med mig på söndagsbio en vinter för länge sedan, och hon blev så förälskad i "sakke snygg snygg" att hon såg den på bio 3 gnr, och ladda ner filmen så foooort den va tillgänglig, snackade konstant om killen, hon hittade han tom. på bilddagboken. så jädra goooo stalker ändå ;)

men kan ju hålla med om att han är snygg, för det är han !
NU sitter jag här med röda ögon och snorig näsa och tänkte dra på senaste avsnittet med gossig och hoppas till gud att ja inte har blivit smittad av mina kära magsjukavänner.   nattinatti

buss och främlingar

fick en sisådär jobbig feeling när jag insåg att jag inte kommer stå i ensamhet att vänta på bussen(jag erkänner). Vanligtvis så brukar det ju ändå vara en busskur då man kan stå och halv gömma sig för det vilt främmande och jääättteasläskiga människorna. men egentligen varför ? varför ska man stå med blickarna åt olika håll och lossas tycka att alla bilar som åker förbi är jäääätte intressanta ?!??! vafan, säg hej, dra på musik i hörlurarna och håll käften. detta är ngt jag och de flesta andra måste bättra sig med. 
Och påtal om buss, så är tamejfan hammarö bussarna ett riktigt jävla mysterium ?!?! de kommer ALLTID 10 minuter sent, men ändå lyckas de komma till stan i utsatt tid ????


idag

vet jag inte riktigt vad som händer ännu, det har vart torka på fester denna helgen. även om vi lyckades hitta en tillslut igår så va det väl inte det roligaste jag vart med om direkt. Det brukar ju ändå finns alternativ, men icke !  DOck så idag, då ska karlstad få se på andra bullar ! :)   HEJDÅÅÅÅRAAA

quiet, biaaaatch

hallå hallå, vart tar alla strumpor vägen ? enlig 118 100 så är det små troll i tvättmaskinen som snor dom. men icke så nicke, jag har letat och inte fan finns det ngt troll i min tvätt maskin, men ÄNDÅ så försvinner strumpjävlarna.
Personligen tror jag det största misstaget man gör är att man har en udda strumpa, den ligger och skräpar längst in i någon låda ngr veckor, sedan får man helt plötsligt för sig att man är fruktansvärt trött på att se den udda strumpan, så man slänger den. MEN tror du inte kompisen till den udda strumpjävlen kommer fram ngn dag efter, vilket leder till att man har en till udda strumpa när man egentlgien kunde få ett par. så fybubblans irriterande ! finns det ingen smart människa där ute som kan komma på en bra idé eller en allmänt underbar uppfinning som gör så att strumporna hela tiden hittar tillbaka till varandra på något jävla vänster.
Här sitter jag inne på blogg och facebook under svenska lektionen, tydligen skulle vi ha svenska hela dagen, åååh vad kul, jag som älskar att få höra fribbans ljuvliga och livliga röst <3
Ska göra något jävla tråkreportage om gudvetvad folk skrivit om. jag bryr mig inte heller, det är bara såååå tråkigt. Enligt fribbjäveln så skulle man göra intervjuer och skit, men enlig mina källor så har halva klassen bara hittat på, MO-HA-HA-HA-HA. ah just det svenkskiten, nu får du se på fan ! (skoja) :)
ikväll vet jag inte vad som händer, men we be reatchin for the top anyway. för jag är alltid på topp, oavsett, eller ah, nu ljög ja. fan! det är fult och ljuga, men man måste ljuga ibland :) för utan lögner blir det ingen action helt enkelt. jag menar, inga lögner, inga rykten, inga rykten, inget skit snack, inget skit snack, ingen drama. det är kul med drama ibland, fast om det pågår för länge blir man så trött på den så man bara vill spyyyyy. ah känn på den ny, spyyya, MUMS

NU ligger jag väldigt mycket efter känner jag, så dags att sätta igång,Känner mig dock lite allmänt trött, men får styra upp med lite kuckelimux medecin.  TUDDELUUUU!!

why do you wanna give it all away ?

visst visst jag kanske överdriver en del med att jag precis lärt mig hur man slänger in youtube klipp på bloggen, men denhär måste bara visas!
jag veeet att jag är fruktansvärt barnslig som tycker att en bajslåt som denna är fruktansvärt rolig. men till min tröst va det ett och ett halvt år sen ja upptäckte den, (och jaa, ja tycker fortfarande att det är lika jävla rolig)
och för er som inte förstår er på norksa så sjunger dom om, google it. its grose ! 
jaja, här sitter jag med en sovande rumpa och är smått nervös med tanke på hur spanska provet gick... inte bra ! fan.
mamma har köpt nya utemöbler nu också, och gjort en så kalald grillplats. vi har tamejfan 3 olika utemöbelsgrupper med plats för 15 pers sammanlagt, och vi är 4 i famlijen,,, HALLÅ ?!?!?!
Iaf, nyss käkat va inte ett dugg hungrig dock, lite smått illamående men vet dock inte varför (höm)
En jävla satmara till hund har jag också. snäll som jag är fick hon sitta i mitt knä (hon gav mig puppy eyes så kunde inte motstå) och när hon satt där i mitt knä och breesa på röven och tog plats så skulle jag ge henne en helt oskyldig kärleks puss, men ICKE, hon bet mig i näsan ! det gjorde så ont så ja fick tårar i ögonen (synd om mig, synd om mig!) jävla hund är vad hon är !! hon ska fan aldrig mer få sitta i mitt knä !! :U
HEJDÅÅÅÅÅRA

got music ?

Go som jag är, så tänker jag langa min asbraigaskitballa spotifylista till alla er asfräna jävlar. dock kan man ju kolla in andras ändå, men för er som inte gått med i sammarbetet mellan spotify och facebook.
Ända problemet med listan är dock att jag faktiskt inte ens hört alla låtar som är med,,,,
http://open.spotify.com/user/augustablomser/playlist/1zEoH9CfFwbWut6ozL2jo8 
Asså, helt ärligt, han är ju bara fööör skön !!
Här sitter jag och möglar, väntar på att klockan ska gå så ja kan dra till bussen för att ha mitt älskade spanska prov <3 .... KUUUULLLLLL.

men snälla åkEEE

Ny lärd och soooo prowd, men den är bara fööör skön, "höhöhö"

vänta va?

jag har verkligen ingen totalaning om varför, men jag är så jävla arg just nu. jag tror det är för att jag är så grymt uttråkad. jag blir arg när jag tänker på hur alla andra inte är uttråkade som jag är, det är orättvist, och jag är dumihuvudet (jag vet). men det finns faktiskt väldigt många andra som är det ocksåååå (kom fram till det under mitt grubblande fääktiskt !)
Fast en ganska rolig grej hände ju faktiskt, under min uttråkhet och mitt klagande och skällande på min stackars syter (som är perfect att bråka med när man är in some mood for att mucka) OCH VARFÖR STAVAR JAG ALLTID PERKET MED C ???!?!?!?!
iaf. under den (uttråkande) stund så tänkte kolla in det omtalade programmet (iaf i min släkt) solsidan. och uttråkad som jag är (vet inte om jag nämnde det men jag är uttråkad) så tyckte jag att det va lite komiskt att det kom fram en sån udda länk som ploppa upp som alternativ??
här sitter man oskyldig och försöker titta på ett hederligt svenskt humorprogram (under sin uttråkhet), men icke. dock ganksa roligt, eller ah okej, det va nog inte såååå kul att man va tvungen att printa, lägga upp på bloggen och skriva ett långt värdelöst inlägg om det, men ack ack, så kul har jag (jag harr tråkigt om ni missat det)

och självklart gör ja allt för att slippa plugga spanska,(jag menar, detta är ändå typ 3e inlägget idag???? ) jag ligger och tittar upp i taket (för datorn är såååå tråkig) och bubblar på min ilska en aning mer med att tänka på hur arg jag är på allt och alla, (jag är utråkad OCH arg,, YEEEJ).
nu ska ja, ah inte en aning om vad jag ska göra, typ, ahh, nej, jag vet fan inte, fan. Tjarååååå

trhj6

slänger in ett litet p.s i en form av en fråga, hur kan man INTE lära sig av sina egna jävla misstag ???

it's not wrong to show your feelings

tänka sig vad jag längtar fruktansvärt mycket till sommaren då det är tillräckligt varmt och fruktansvärt stark sol så man bara kan ligga ute och PRESSA SOL! jag är super avis på alla bruna idioter som kommer hem från sina utlandsresor, eller dom som åker bort och kommer hem snart och kommer vara minst lika bruna dom, men inte jag ! nej, inte jag nej .. :(
ärligt ärligt, BRRRRRUUUUN, och det värsta är atty ja inte komemr bli lika brun denna sommaren :(
Och jag som verkligen tänk knäcka Robin denna sommaren och bli såååå mycket brunare än honom, men nej nej, skiten ska ju till ayia napa :( (så det lär ju knappast hända att ja kommer bli brunare)
Varje dag som går kommer ayia napa närmare och närmare, och det suuuuuger, för det blir ju bara jobbigare och jobbigare att han ska åka iväg på en jävla studentresa. jävla skitunge !   
Det är nog något helt seriöst fel på min rumpa tror jag, så fort jag sätter mig ner i mer än 10 minuter så somnar den. jävligt jobbigt för det gör ont !  
jag har tänkt på det här med förhållande, asså, dom är ganska tråkiga efter ett tag liksom, jag menar, i början så var man superduper nykär typ och älskade att typ, bara sitta och glo på varandra och tyckte typ det va aaas mysigt. och sen när man tröttnat på att bara stirra på varandra så har man ju övergått till film. men hallå ? vad ska man göra när man har sätt alla filmer i världen och inte har samma tv smak förutom 2 1/2 man ?? jag vet inte om jag och min pojkvän är fruktansvärt tråkiga och slöa som högst går utanför våra hem 1 gng i månaden med varandra, men vad mer kan man göra egentligen ?  ngr roliga tips ? :)
IDAG ska jag plugga spanska och kolla nya avsnitt av DH och Gossipgirl, har fuckingjävlaäckelskittråkslut prov i spanska steg 1, yeeej, BORING!

jag har djävuls horn ?!?! hejdå

Everybody Have Secrets

JAG SÅG EN ÄLG, SVÄLJ, ah, ungefär så det låter under helgerna. finns även ett antal andra alternativ som "i värmland finns det älg, svälj!" och alternativet när man är riktigt jävla full "jag ser en älg, svälj". mina kära vänner är ganska trött på den meningen, brukar komma ett håll käften efter att ja sagt det, men det gör det hela en aning roligare att säga det faktiskt, :)
jag vill faktiskt lära mig flera sånna slags ,, ah vad man nu än kan kalla det. rim kanske?
det finns ju supa fucka minneslucka, och sug och svälj, trevlig helg.supa kröka ut o röka och ett antal till som jag inte riktigt kommer på nu. släng en kommentar om ni kommer på ngn mer
igår va det iaf gör kul ! docl fortfarande lite ledsen över att jag inte hade åldern inne för hoffmaestro :(, lägger till en tår på den också, för det är ungefär så ja känner ":'("
IDAG ska jag på kalas kl 4 och äta massa gottigotti,  sen ikväll vet jag inte vad som händer, har ett flertal alternativ (för jag är så himla cool) men får se vem den lyckliga människan blir som får umgås med mig en fin dag som denna.
ses dååå, !

just nu myser jag med gosan, hon är såå trött och sååå mysig !

RSS 2.0