.........

Det största problemet med blogg det är ju att lägga upp en "bra" uppdatering gärna 1 gång om dagen. Men så mycket har jag inte att säga. vart sjuk idag o igår, så jag har inga tillfälliga åsikter om någonting. Det negativa med blogg är ju också att man inte har någon som helst aning om vem som läser den. Men det är väl i stort sett samma sak med FB,(för det har jag ju aldrig jämfört med förut) man har helt enkelt ingen aning om vem som sitter och snokar runt.

Ger lite minus poäng till min syster Emma som smittade ner min familj. Även min pojkvän som smittade ner mig, äkta kärlek det.
Kan däremot ge lite creads till min kära vän Amanda som shoppa julklapp ÅT mig.
Sen så kan jag inte riktigt förstå varför alla är sjuk just nu? antingen förkylning eller magsjuka. Svininfluensan har de flesta slutat tänka på så antar att de inte springer runt som panikslagna hönor. Men vafan är det för nödvändighet med att bli sjuk såhär tätt in på nyår? Totalt onödigt!

Mamma vad lite ledsen över att ja skrivit att våran familj blir en aning lätt irriterade mot slutet av julafton och hon ville att ja skulle skriva ngt snällt om familjen istället. Men öj, min blogg, mina åsikter. sen får väl rester tycka vad dom vill helt enkelt :) Hur som helst så har mina familj/släkt en tendens av att vara väldigt nyfikna, och dom som inte har kompisar eller liv lyckas ofta snoka upp det man knappt själv vet om. Så får väl se hur länge bloggen håller.
Nu är det sent och jag ska sova, Ska försöka leta upp något nytt att gnälla om tills imorgon, jag lovar. peace!


........

Det här med bloggandet har ännu inte riktigt blivit bra tycker jag. Jag vet ju inte ens vad jag ska ha för rubriker, himlans bra fantasi!! Har inte så mycket att säga för tillfället. Visst kan ja babbla på om vad ja gjorde idag och igår och blablabla. Men hallå? hade jag läst den här bloggen hade väl förfan inte jag brytt mig! så varför skulle ni göra?

Men en sak kan ja säga, och det är att MELLANDAGSREAN SUUUUUGER! Visst, det är ju as bra priser och så. men så jävla mycket folk! och sen när man väl tryckt in sig i en butik, så är det världens köer till provrummen och dubbelt så långa till kassan! Så jag gick inte in för det alls idag. jag köpte det jag skulle ha, sen ville ja åka hem. Men mina stolpskott till kompisar skulle ju in på de affärerna det va mest folk i. jävla ungar!
Sen har jag en till sak att klaga på,(bara) och det är alla töntiga status uppdateringar på FB. Ja jag låter elak och dömmande. men det är jag inte, det är ju inte bara det smartaste att lägga upp "finns det några fester ikväll folket", vem svarar på det ? Hade folk velat festa med den personen som la upp uppdateringen hade dom väl redan frågat.

Se mig som en elak person eller vad som helst. Men personligen tycker jag inte det är roligt att sitta och läsa om andra människors tillvaro och vad de gör på dagarna. Inte ett dugg intressant i det flesta fall. Och om man bara ska sitta och skriva om allt det fina och underbara, vafan är man född igår eller? 70% utav allt de "goda" har en elak baktanke. eller ah, delvis sant :)
Nu ska vi styra upp kvällen!
Men för er som vill ha mer detaljer, läs min dagbok eller ngt. Peace!

........

Jag tycker att julen är överskattad! men jag erkänner att nu dagen efter saknar jag det ändå. även om jag inte gjorde ngt jag vanligtvis brukar sakna. Men själva känslan och "friden" saknar man ju ändå. Även om våran familj kan bli ganska lätt irriterade fram mot slutet av dagen.

Idag är den sk. "ALLA SKA UT" dagen. eller ah, alla VILL ut dagen. men i själva fallet finns det inga fester, eftersom släkten inte åkt hem ännu. Själv drar jag till öa och ser vad som händer i kväll. och för er retard som inte vet vad öa är så är det Hammarö. Mitt andra hem typ. "hänger" på hammarö kanske 4 gånger i veckan, jag vet, pinsamt!
Inte för att jag har något emot hammarö, jag tycker jätte mycket om det. Men äkta hultsbergare spenderar inte 50% av sin fritid på hammarö.
Något som suger med Karlstad är att det är för litet. Och om det nu skulle dyka upp en fest ikväll så kommer alla åka dit. och i stort sätt alla man känner. Jag kan inte säga att jag är trött på att festa med samma folk, för det är ja inte. Men det vore kul med omväxling (Y)
Nu är det i alla fall dags för mig att dra ur tummen ur arslet och sätta igång att göra i ordning mig. Jag har en förmåga av att alltid komma senare än utsatt tid, och oftast inte klar. fan!
Det va för er som bryr er då. Fast varför skulle ni annars fortsätta läsa?

.......

Efter ungefär 7 månaders fundering och 3 månaders försök till att skaffa blogg, så har det äntligen hänt! Av en slump faktiskt. Största problemet nu är ju att lära sig hur man gör. och försöka hålla den på en någolunda(stavning) bra nivå så att folk vill läsa den.

helt ärligt skaffade jag min första igår, men det va bloggspot.com, men efter några kloka råd från min goda vän amanda valde jag att fortsätta med det hela här istället!

Bloggspot blev en fail! det tog bokstavligt talat 15 min innan jag ens fattade vad ja kallade mig på bloggen. skäms! Fast jag kunde ladda upp presentations bilder, ända problem va ju att bilden blev lika stor som halva sidan. fan fan fan vad jag är dålig!

Själv läser jag aldrig bloggar. Har läst någons då och då, så jag har i stort sett ingen aning om hur man kan göra en blogg på ett bra sätt. Helt ärligt förstår jag mig faktiskt inte på folk som följer bloggar, jag menar, vem vill sitta och läsa om någon annans liv? lika bra att fokusera på sitt eget istället!

Nu vet ni! För er som bryr sig. Fast varför skulle ni annars läsa?





RSS 2.0