i never let you down

Idag tänkte jag ägna en del i min blogg till min kära syster som fyller 20 år idag. GRATTIS till dig ! hela 20 år, så därför har jag bestämt att du ska få den enormt stora äran att köpa ut till mig !!! japp, så go är jag :) Det ända tråkiga är ju att hon inte kommer göra det :(
Dagens ämne idag, hömmmmmm ? prinsessor, flög upp i mitt huvud nu av ngn anledning
Så vad har jag att säga om prinsessor? jooo, tänk såhär, du är liten, och typ alla små flickor springer ju runt i sina rosa små prinsess klänningar och drömmer om att få bli prinsessa. det va ju en stor del utav min barndom liksom. så därför känner jag att jag tycker förbaskat synd om alla prinsessor i världen !! jag menar, vad ska dom drömma om när dom redan är prinsessor? typ,, aah jag vill vli president. FATTA vilken törlig barndomsdröm !!
Ni ser ju på mig och vicky liksom, drömmer FORTFARANDE om att bli prinsessor,  inge snygga är vi heller hahah, !
Vill även infromera om att bara för att jag är tjej innebär det inte att jag kan göra två saker samtidigt!!

Det var det. dagen har tilbringats med min syster, käka på alfies (även mamma hängde på där) hyrde lite film, kolla lite film, köpte lite godis, käkade lite godis. tröttnade på film och satte mig vid datorn igen...
pusselipusss


Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy; they just promised it'd be worth it!

då ses vi på lördag

tjeeenaaa, va ju ett bra tag sen, väldigt bra tag sen ! men känner att det är dags för mig att börja blogga igen, om det nu håller eller inte återstår att se :)
Och pågrund av min dåliga fantasi och tråkiga liv, täntke ja köra ämnen i förtsättningen som är värda att diskuteras! sååååå,
DAGENS samtalsämne idag är, BARARARARARA (eller hur melodin i mitt huvud nu stavas)
otrohet.
Tro det eller ej men det finns både bra och dåliga saker med otrohet. jaa, det finns bra saker ! dock överträffar ju de dåliga sakerna de saker som kan anses vara bra inom kategorin otrohet.
Det som är en gnutta aning komiskt också, det är att om man själv skulle vara det, då är det typ skit samma, lite dåligt samvete i en vecka visst fine, men om ens pojkvän eller flickvän skulle vara det. DAMN, man blir så förbannad !! det är ju just det att när man själv är det, då vet man ju att det betyder inget. men när den andra är det, då är man ju inte säker på om det betydde ngt eller inte. dock brukar det i de flesta fall vara meningslösa hångel eller one night stands. hur värt är det ?????
men ändå, hur värt är det egentligen att vara otrogen ? om man nu är så himla hångelsugen, ring din partner eller håll ut lite vafan ? och hur dumma är inte de killar och tjejer som tar tillbaka sin partner efter de vart det. har det hänt en gång, händer det ju antagligen igen. och det känns som att i alla förhållande är det otrohet till slut. och det är ju piss synd !
Och känslan att få reda på att den människa man älskar har varit otrogen,dvs den människa man litade mest på i hela världen, den är obeskrivlig. man blir liksom arg, ledsen, sviken, förvirrad, besviken, rent av förbannad & chockad, samtidigt som man är helt tom!

Att får veta att ens partner har varit otrogen. det gör att personen blir så ytterst liten i ens ögon, att man inte ens är ledsen över en människa som inte förtjänar tårarna.
Och det var det jag hade att säga om otrohet! Helgen har iaf vart mkt bättre än väntat!!. NU ska ja dra på säsong 4 av vänner, smutta på min cola och bara lata mig! PÖSSSS

RSS 2.0