ses då

har ett underbart skäl till att inte blogga på en vecka nu. (blogga är tråkigt) ska på peeeeace & love !!! awesome, dock är jag lite nervös faktiskt, för helt ärligt är jag rädd för att jag ska få diare eller ngt där uppe ? och hur kul är det att hänga på baja maja en hel vecka? ah okej, kanske lite för mkt information, men ärligt???

läste precis ngn utav (enligt mig) universums tråkigaste blogg. va jätte korta inlägg som typ,
hej, idag måste jag städa mitt rum, nej just det, det är tråkigt att städa rummet, men jag måste göra det innan imorn för då kommer min älskling. kanske kommer lite bilder hejdå.
ah men hallå? förlåt men sånt tycker jag är döööötrist att läsa om. inte för att min blogg är världens roligaste, men erkänner att min är iaf 10 gnr bättre än den. och nej jag tänker inte säga vilken blogg det är, för det är elakt.... ;) 
Aaaaajaa, hörs väl kanske om en vecka eller mer då. PUSSELIPUSSSSSSELIIII

na na na na na na na na BATMAN

Någonting som gör mig riktigt irriterad det är när folk inte svarar i sin mobil. visst om det är någon gång då och då som man inte svarar. men det finns en hel jävla del människor som har en tendens av att ALDRIG svara i mobilen? himlans smart av dom för vad ska man annars ha en mobil till? man köper en för flera tusen så att man INTE ska kunna svara i den. och det värsta är om puckona inte har pengar på mobilen, för inte fan tror du att dom ringer upp då? neeee, det gör dom minsan inte. smart, verkligen jätte smart!
och oftast när jag ringer en sån människa som ALDRIG svarar i mobilen så brukar ja bli så förbannad att jag ringer och ringer och ringer och ringer, och i vissa fall till och med mordhotar abonnenten. jag ? temperament? NESCH !!


Har under dagens gång solat och hunnit med ett besö på sommarstugan. va 2 år sen sist, och det har blivit riktigt mysigt där faktiskt !!! har även börjat förbereda massvis med packning inför peace and love, och på tal om det är det även bestämt att mami och papi kommer ner på fredagen, sover på hotell till söndagen. Bara för att de vill se john fogerty. Första tanken va, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ,
ah typ så, men nu känns det ändå rätt bra, för då vet jag ju att jag har dom i närheten från och med fredagen som det skulle hända ngt. + att jag åker med dom hem sen (Y) så skuts dit och hem är kirrad, awesome feeling! visst va pappa också väldigt tydlig med att det var baaaaara att ringa honom om jag blev trött på det så skulle han komma och hämta mig. batman vettu, säger bara vil-ken hjäl-te !! :)


Nu tänkte jag ta och ussa, eftersom ja dumt nog missade filippa på fb och nu svarar hon iNTe på mobben, braaa filippa, braaa att du har en mobil !!! Himlans synd bara att jag lyckats vänd en del på dygnet efter helgens händelser så ja somnar inte förrän 3/4a tiden :( Men men, får Väl dra på desperate avsnitt, kanske lite gossipgirl också? jaja, pusspåer

Hoffmaestro

tänkte dra berättelse om Sunne trippen en gång för alla. Det var egentligen planerat sen lååång tid tillbaka att vi skulle dit, men efter en mktmktmktmkt regnig kväll på skolavslutningen bestämde jag och marlene oss för att vi ORKAR INTE dra på Hoffmaestro på lördagen om det ska regna lika mkt. så vi sket i det och det va planerat mys istället, men ungefär vid 6 tiden fick vi för att vi minsann skulle dra iaf. och efter massa strul med skjuts så lyckades vi ändå få tag på Landegren och Knape som så snällt lät oss åka med i bilen.
Jag Marlene, Viccan och Gråberg blev det. Själva kvällen/natten va AWESOME, och planerad hemresa runt kl 03,00. icke så nicke, strul hit o dit så blev vi fast i Sunne av ngn jävla anledning. och tack och lov så hade vi ngr goa hammaröpojkar som planerade att övernatta i bilen där, så vi våldgästadee bilen lite till och från (dvs då man inte va och köpte mat eller bara härjade) för att slippa kylan.
Dock så fanns det fortfarande ett problem, hur faaan skulle vi ta oss hem ??? kl halv 9 blev vi 4 tjejer lämnade på en stor och väldigt livlös parkeringsplats under 2 filtar. Tåget hem gick gick om 4 timmar. Och efter att vart vaken hela natten va det inte så himlans rockigt att sitta där i minst 4 timmar till i väntan på att ett tåg (kanske) skulle komma, och så väldans härligt va det inte heller med tanke på att 3 av 4 inte hade pengar till tågbiljetten. Så vi drog en vandring på tågrelsen tills vi hittade tågstationen, och där satt, som uteliggare i cirkus 2 timmar innan vi tillsist fick tag på min pappa, aka BATMAN (som syrran kallar han, och damn om jag håller med) kom och hämtade oss. och helt ärligt är det ngt utav det roligaste som jag varit med om !! så nu vet ni ! PÖSS




P&L

Sitter med en sovande rumpa och har kollat upp slutsumman av festivalen. svider rätt hårt i plånboken. tackar gud för att jag fick sommarjobb. Dock är jag livrädd för att försova mig eftersom jag är riktigt riktigt bra på det !! missade tom, skolavslutningen eftersom jag har en tendens av att stänga av väckarklockan i sömnen. visserligen va det inte så farligt eftersom det bara var en timmes uppträdande och jag fick istället ligga hemma och mysa med en bakfull pojkvän.... men det funkar väl det med.

Idag har jag i stort sett inte gjort ett jävla skit, bara chillat, sovit ovanligt mkt iaf. Nu har jag ingenting mer att säga,och vi toppar det hela med en söt bild på lina,  GODNAAAAAAAAAAATTT


vän sökes ?

Midsommar som skulle blivit en planerat mycket lyckad kväll kommer nu inte att bli det, eftersom mina föräldrar har bannemej bestämt att hela familjen blomster ska fira midsommar på stugan. yeeeyy.......
jag,   mamma,   pappa,  lisa,   amanda, helt ärligt? hur jävla kul tror ni att det blir ?
mamma: "men vi kan dansa runt midsommarstången, äta och ha trevligt?
visst, NI kanske har trevligt då, men verkligen inte jag ? och att sitta fast på en ö mitt ute i bonneskogen, hur rockigt är det på en skala??
Normala föräldrar bjuder in sina vänner på midsommar fest, men med tanke på att mammas barn och mammas syskon, även pappas barn och hans syskon, är de ända vännerna mina föräldrar har, så blir det inte så. Både för deras och min skull, vill jag verkligen att de ska få några vänner. Man kanske skulle hooka upp en playdate ? hmm, får fundera på det.
Tack och lov är det inte bara mina föräldrar som har sommarstuga istället för vänner iaf!  :)

socker eller socker?

titta aldrig på skräckfilm mitt i natten om ni ska gå ensamma hem sen ! för det är iiingen bra idé, stackars lilla nille fick följa mig en bra bit, och han som va 5 gånger räddare än mig fick då gå helt ensam tillbaka hem genom skogen, stackras stackars liten !!!

Här sitter ja , har tryckt i mig massa kycklingsallad som ja gjorde idag, och tro det eller ej, DEN VA AWESOME! och för att mildra mitt sockersug sitter jag och trycker i mig massa strössel, ja, bara strössel, och det är aaas gott, förstår inte varför jag inte har provat det förut? nu blire iaf lite greys och sen tha beeed. NATTTTTELINATTELI

från och med nu

hej jag lever, men alla spontangrejer tar kål på mig, igår drog vi spontant till skattkärr hem till andreas med some people. det va kul, och sedan kom min underbara pojkvän och hämta mig mitt ute i skogen, tro mig, I SKOGEN! idag har jag inte gjort så väldans mycket, softat, och nu sitter jag och chillar med syrran, göttt dääääh
jag känner mig lite elak mot familjen, för vi ses aldriiig, jag är tamejfan aldrig hemma verkligen, jag har tex. inte träffat mina goa små systerdöttrar på hagalund på typ en eeeevigheeet. Min syster är ju jämnt där och är barnvakt, så hon får ju träffa dom hur mkt som helst. visst det får ju jag också om jag vill, men ja har ju typ ingen tid :( Men jag föredrar allt spontangrejer med puuuularna framför barnpassning faktiskt. kan egentligen inte förstå hur man palla vara barnvakt jämnt, tycker lite synd om amanda för hon får typ aldrig va med sina broes. inte konstigt hon är mobbad..... Inte konstigt hon alltid är så bitter, hon tackar ju typ alltid nej till att umgås med brödarna för att hon har redan lovat att hon ska va barnvakt. Det märks ändå att hon inte är lika förtjust i barn längre. Och jag kan verkligen inte förstå hur man kan skippa lars för att va barnvakt, för hur lite man än tycker om honom så vill man gå ändå ! och ja tror att hon vill gå, men har man lovat så har man. men då tycker jag tamejfan hon borde få extra bra betalt, för det är ju lars liksom? och ja lyssnar inte på lars knappt, men ändå tänker jag gå, så är det bara !!

IDAG iaf, så är det brännboll kl 7 som står på schemat, ska bara vänta på min kära vän marlene som faktiskt inte är så snabb som hon tror. Mamma och pappa är i stugan fram tills på fredag, så det innebär att det blir egen matlagning om man vill ha "krubb", Och att laga mat är inte riktigt min starkaste sida. sist gång blev det 2 olika pasta sorter, i samma kastrul, som skulle koka olika länge, så det var antingen okokt eller överkokt som gällde, och till det blev det bränd falukorv, och eftersom ketchupen var slut blev det tomatpuré istället. INGEN succé. fy i helvete vad äckligt det va, aja, fårvällse vad det bjuds på idag istället, pusselipusspuss

nothing left for me to say

tänka sig att jag på morgonkvisten faktiskt har städat mitt rum. till och med damsugit !!! kände att det var dags med tanke på att jag inte damsugit sen i julas, och nej, jag överdriver INTE. jag tycker synd om de nattbesök jag haft, det va så äckligt dammigt så det inte är sant!!
förutom städning, vilket jag faktiskt bara gjorde för att mamma tvinga mig, så har ja även försökt pressa sol med marlene, men ickesånicke, jävla moln överallt. och stackars malle hr försökt kämpa sig egenom sitt kissande på en toalett som luktar bajs på, uuuundrar varför?
nu snart blire hamnen med alla min söta flickor, och det blir forhoppningsvis sommarens andra dopp, TJAAAOOOO

Vindruvstricket, snyggt dääääh

SOMMMARLOV

jag har inte bloggat på över 3 veckor, och jag inte inte en ändå bra ursäkt till det ! jag orkar het enkelt bara inte längre, men efter att läst ett hyffsat komiskt inlägg på en annans blogg just nu, kände för att kanske dags för mig att dra upp ett inlägg också.
vad jag har att säga? har faktiskt massvis med att säga. har på senaste tiden dragit några härliga sommarkvällar och dagar en aning mer med hultsbergsbrödarna (bröderna+brudarna= brödarna) det har vart awesome och riktigt härligt!
inte nog med det, efter umgänget med massa nytt folk får man höra så mkt annat och så många sjuka grejer, och det är även helt sjuuukt vad folk snackar skit. och de flesta är ju så jävla vana med att lyssna på skit sanck så man reagerar knappt och tänker nästan inte alls på det, men det har jag börjat göra, och det är lite komiskt faktiskt.
det känner jag också med skitsnack, det handlar ändå oftast om avundsjuka, eller att man störs sig på ngn, utav ingen som helst anledning egentligen. men jag fattar inte riktigt, även om man stör sig på ngn så behöver man väl inte snacka skit om den? vafan håll det inombords, och man behöver väl inte va otrevlig mot den man stör sig på heller, jag menar, det finns en jävla massa människor som jag stör mig på, men för det är jag inte otrevlig mot dem, för då ger man ju det hela en chans till att kanske få en annan uppfattning. för om man inte ger det en chans en så äre ju klart som fan man tycker detsamma om människan,
och det fula är, att om folk vet om att jag nu tex skulle störa mig på en viss person, men fortfarande vara trevlig mot personen, så anser en heljävladel att man är falsk och inte står för det man tycker, hör ni hur sjukt det låter egentligen? man kan väl va trevligt OCH stå för det man tycker, right ??? äre så jävla svårt att ge människor en jävla chans, jagvet ja är kanske inte den bästa på det, men ändå

Vad mer har jag att säga? senaste veckorna har vart grymma, dock dissade min pojkvän mig och drog till ayia napa, men som tur är va han hemma efter redan en vecka.

vad har mer hänt? jag har invigit söa, och jag har kört årets första dopp, jag har inte sovit själv på över en vecka (och vill inte sova själv i natt heller), jag har blåst såpbubblor (barnsligt roligt faktiskt!!!!) jag har fått massvis med massa nya roliga fylleminnen, (oh yeeh i sad it), jag har blivit lite brun,jag försov mig på skolavslutningen, jag har lagat universums äckligaste mat, jag har kört spontantripp till sunne. (ngt av det roligaste jag vart med om) jag har inte kunnat tagit mig hem från sunne, jag har fått en ny människa på min svarta lista (ooooooooh), tjaaa vad kan man mer berätta? ingenting just för tillfället faktiskt, ska dra ngr berättelser under nästa uppdaterande, om det nu blir ngt, för det vet man ju inte,men ska försöka bättra mig i sommar nu när ja har mer tid, PÖSSSS





RSS 2.0