i dont want the world to see me

Har ni tänkt på en sak, undrar hur många bilder man är med på som man själv inte ens vet om. Typ råkar hamna i bakgrunder på mingel korten på ngn fest, eller står och "posar" brevid ett träd på sin karatefylla (turist kineserna i karlstad verkar tycker mycket om att ta kort på träd.) Och dom bilderna lär man ju aldrig få se. MEN tänk vad coolt, om man bara skulle sitta och titta på massa bilder, typ på google lr ngt, och VIPS, där är man med på ett foto.  erkänn, vore rätt kul ändå! :)
amanda: det gäller att trycka in så många chips i munnen som möjligt för att på den maximala smakupplevelsen
augusta: och maximalt mycket hål i tänderna
amanda: vilket ger ännu mer plats för chips !! 
jag vet inte om jag har allmänt dålig humor eller ngt, men erkänn, rätt skön ändå!
Gårdagen spenderades hemma hos julia med sköna tjejer och världens gosigaste katt! hade en awesome kväll helt enkelt och jag längtar verkligen inte efter 5 dagars skola. avslutade min halsinfektion med en förkylning också, känns kul,,, verkligen.
jag försöker lära mig det här med bloggen också, jobbar på det! För er som bryr er, men varför annars läsa? PEACE!


can't be brokend

Jag har tänkt på att, om man kollar på alla fjortis videobloggar så typ spottar dom ut orden, inte "hej bloggen" utan "hejblogheeen", bra att veta...


Gårdagen spenderades med erik o gurra framför tv, rockstar (eller vad filmen nu hette) är fan grymt bra, vil-ken röst! Denna kvällen lutar mot utgång.



kan även berätta vad en full, och för stunden smart tjej sa förra lördagen. Att när man är full, då har man verkligen ingen ångest. visst ni får väl dumförklara mig nu eftersom det är ganska uppenbart,(vilket ja insåg efteråt) men jag har aldrig tänk på det på det sättet. Visst, hjärnan flyger iväg och man pallar knappt bry sig om ngt, och man har verkligen ingen ångest. Det finns i stort sett ingenting som bekymrar en för kvällen då.

ahh, så länge man inte kommer upp i det promille som man inser hur synd det är om en själv, och kvällen kan i värsta fall sluta i tårar, allmän fjortisfylla det kanske, haha.


ingenting kan komma ur ingenting. förändring är att något nytt uppkommer. något nytt är något som nyss inte fanns. Om det inte fanns så va det ingenting. eftersom ingenting kan komma ur ingenting så kan inget nytt uppkomma och utan något nytt ingen förändring.


Alltså: förändringar är omöjliga, PEACE!



you'll be in my heart

Spårvagn, Göteborg

Fyra killar ~20 sitter och diskuterar sina ex-flickvänner. Alla är märkbart berusade och pratar högt.

Kille 1: Jag stör mig som fan på att Emelie känner Jessica nu.
Kille 2: Aa, jag vet. Vad fan ska de snacka om liksom?
Kille 3: Haha, de kommer säkert snacka om era kukar!
Kille 4: Mm, men det lär ju inte bli något att prata om i längden…
Alla passagerare som hör detta brister ut i skratt.

Hade jag suttit på den spårvagnen hade jag skrattat iaf. !


 

Kärlek suger, så är det bara. Menar inte att det är dåligt bara just för mig, utan i större allmänhet. Kärlek är ju värre än finanskrisen. finns än en likhet i finanskris och kärlek, det tar fan lika lång tid att bota.

Inte nog med att vi har typ största finanskrisen någonsin i Sverige just nu, nej men ja vet, vi drar på en 14 miljoners bröllop för prinsessan, passar ju skit bra nu när halva Sverige knappt har ngt jobb och får betala hennes värdelösa vigsel. passar skit bra under lågkonjunkturen , och det finns inga bevis för att det kommer bli bättre, kan lika gärna bli sämre. Och allt är bankernas fel! fy.

Tycker även att kungafamiljen får onödigt mycket utav landets skattepengar.

Sammanfattning: Lågkonjunktur, kungafamiljena och kärlek suger helt enkelt.

Vi drar på en bra låt för det också (Y), PEACE!

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre


 

 


i still se it all

visst är den snygg ?!?! Klart den är, varför ens fråga? Min blogg alltså, har jag inte alldeles för underbara vänner som hjälper mig. Jag erkänner att jagg faktiskt försökte, med facit (dvs crille), fatta ja ngt? nej! fan pinsamt, skäms.... Men det är väl bara att erkänna och gå vidare.

Iaf, jag har är dålig på uppdatering, jag vet. Jag SKA bättra mig, men har inte tid helt enkelt, har sjukt mycket i skolan och alldeles för lite fritid! Jag HATAR läxor, prov förstår man ju att man måste ha, så lärarna vet att man har lärt sig något, men läxor är ju helt värdelösa. Inte nog med att man går typ 8 timmar i skolan, nej då ska man hålla på med ännu mer skolarbete när man kommer hem. 30+are tror ju att ungdomar inte har ngn fritid, typ...
Uttråkad som jag är så hittar jag självfallet massa roliga saker på datorn och internet, slänger upp ngr favoriter.

Helt ärligt, sjuka människor det finns ändå :)
Sen kan jag även tillägga att det finns inge röda ögonskuggor! Varför inte? Det vore ju skit snyggt att slänga på lite rött och grönt under ett sotat ögon. men neeeeej, vill man ha det får man använda vattenfärg eller liknande. Det finns inte på ngn vanlig h&m butik eller liknande, inte på make up store, där har dom bara en rouge som är rosa mot det röda hållet som man kan använda iofs, men blir inte samma sak. Dom har det inte ens på face stockholm. Så om någon någon gång skulle springa på en röd ögonskugga, köp den, sälj den till mig!
killar leker med pistoler, tjejer leker med smink, så är det bara.
Allt jag har att säga idag till alla ni nyfikna jävlar därute, men utan er vore ju min blogg totalt värdelös. PEACE!


Krig löser inga problem och alltså fortsätter de.

Jag förstår inte hur man kan ha en favorit låt, typ livet ut. Jag har min favoritlåt i högst 2 veckor. För jag är expert på att spela sönder dom och tillslut blir jag så jävla trött på dom att jag önskar att jag aldrig hade hört låtfanskapet. haha.
Nya favoriten just nu är photographs med Rihanna. Kan även tillägga att hennes senaste (tror jag) album "Rated R" är jävligt bra faktiskt. bra texter och hon sjunger ju grymt!!

Iaf. veckan har rullat på ovanligt snabbt, och imorn är det äntligen fredag. Fast för min del så suger fredagarna ganska hårt. börjar halv 9 med äckel spanska i 2 timmar med en häxa till lärare! ursch ursch!! men kvällen brukar oftast lysas upp pga mina underbara vänner. Awesome! Seg som jag är så tänkte jag även slänga upp lite bilder från helgens gång, enjoy!



tomt tomt tomt

ah, inte en baksida tomt, utan jag har ju så allmänt bra fantasi att det var väl i stort sett det ända ja kom på. Dagens citat var för dåligt. "Optimisten påstår att vi lever i den bästa av världar och pessimisten fruktar att det är sant".
citat ska inte inehålla humor, dom ska bara vara smarta! 
I alla fall, jag vet att min blogg är typ piss tråkig, men tro mig, jag jobbar på det! och efter att jag har fått tillbaka min mobil (den är på lagning) så lovar jag att fixa mer bilder att visa :)

Tjejtoaletten på krog, Luleå

En tjej ~18 går in på en toalett.
Tjejen: Ah, vad skönt, jag var så pissnödig! (Lång paus) Ahhh, åååh, FAN! Jag glömde dra ner trosorna!

Hahahaha, sjuuuuukt kul !! www.tjuvlyssnat.se


Sedan har ju jag och mitt kära freak till vän Linn bergman kommit fram till hur jäääääävla tråkigt det är i karlstad. Händer fan ingenting! Och händer det något så vet alla om det, och det  har antagligen hänt förut, för det händer aldrig ngt NYTT och därför är det inget roligt som händer nu för tiden!! Och så kom vi även fram till hur alla i Karlstad är så jävla falska. Menar inte att det finns massa elaka falska människor, menar mest att alla är sånna jävla back stabbers! vilket är ganska roligt också, eftersom typ alla vet om det, men ingen lägger energi på att bry sig. Alla snackar skit om alla, och sen när man träffas beter man sig som om man vore bästa kompisar och att man aaaaaaldrig skulle säga ngt ont om den andra. haha :)

 

Jajja, nu är det i alla fall bara 40 dagar kvar till Branäs. Hoppas på att det blir andra bullar och massa nytt skvaller. PEACE!



Krig löser inga problem och alltså fortsätter de.

Jag förstår inte hur man kan ha en favorit låt, typ livet ut. Jag har min favoritlåt i högst 2 veckor. För jag är expert på att spela sönder dom och tillslut blir jag så jävla trött på dom att jag önskar att jag aldrig hade hört låtfanskapet. haha.
Nya favoriten just nu är photographs med Rihanna. Kan även tillägga att hennes senaste (tror jag) album "Rated R" är jävligt bra faktiskt. bra texter och hon sjunger ju grymt!!

Iaf. veckan har rullat på ovanligt snabbt, och imorn är det äntligen fredag. Fast för min del så suger fredagarna ganska hårt. börjar halv 9 med äckel spanska i 2 timmar med en häxa till lärare! ursch ursch!! men kvällen brukar oftast lysas upp pga mina underbara vänner. Awesome! Seg som jag är så tänkte jag även slänga upp lite bilder från helgens gång, enjoy!

De va väl ungefär de ända bra bilderna som lyckades bli under kvällen. Tips är att inte låta kvällens fullaste sköta kameran.... Men inte för att låta helt elak så blev det ju ganska bra ändå :)


Allt för denna gången, till alla ni intresserade därute. Men varför skulle ni annars läsa? PEACE!


Det är en god vana att då och då ifrågasätta saker och ting som man i åratal har tagit för givna.

Enligt dagens horoskop inom relationer för min del (stenbocken) så ska ja klippa banden mellan mig och en vän, vilket jag länge velat. Så här sitter jag och funderar på vem som hänger löst....
Dagens citat är för övrigt rätt bra! För det finns alldeles för mkt saker här i världen som man tar för givet.

Har för övrigt ingenting vettigt att skriva. Tycker att Januari månad har gått jävligt fort ändå! Antar att det är bla. pga att första veckan består av jullov. vilket kortar allt det jobbiga under månaden. Dvs. skola!
Kan även meddela att jag äntligen har sett min första Johan Falk film. Kan hålla med Sverige om att den är värd att se, för den va AS bra. Vad mer har hänt under Januari månad? Jag har haft namnsdag och för er som på något konstigt sätt har missat att jag fyllt år, bra gjort! För det är väl i stort sett den ändå jag har tjatat om sen efter nyår. Började nämna det redan någon gång innan jul... Fan vad jag är barnslig ibland....
Jajaj, nu pyser iaf jag iväg på bio med min tönt. PEACE!

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

blogisch blogisch blogisch. Vad ska man skriva idag? drar vevan om helgens gång,,,,
Fredagen spenderades hemma hos malle med henne o emma innan tåget gick vidare hem till robin. Kan ju bara tillägga att filmen Mammuth va riktigt jävla dålig. Och jag förstår INTE varför den fått så bra betyg. Den hade samma handlig, hände fan ingenting i filmen och riktigt dåligt slut! suck!
På lördagen drogs det ut för att fira malin. God mat, skönt folk och allmänt bra kväll. Yeey

Idag är det söndag. Veckans mest tråkigaste och mest värdelösa dag. Man gör verkligen ingenting! Dagen går ut på att fördriva tiden med allt softande man kan hitta på i väntan på att måndagen ska komma och skolskiten kör igång. Tråkig jävla söndag! Men veckans söndag för min del blir softande och släkten på besök kl 5 för att fira miiiiiig. Vilket innebär sötsaker och presenter. (Y) 
Kan även tillägga för er retards som aldrig hört talas om www.felsms.com förut, att det va inte jag som skickade ett sådant sms till min pappa, utan det kom därifrån.
Jaja, det va allt jag hade att säga för tillfället. jag jobbar på att snygga till min blogg, det kommer snart!! PEACE!


Den som handlar av kärlek har rätt, även om han inte får rätt.

Tycker att de flesta utav dagen alla citat handlar om kärlek.... varrå? kärlek= livet? mjaaa, finns nog lite mer i livet än det.
tugga tugga tugga tugga. hela dan varje da. och nu är jag trött på det! ändå sitter jag med ett tuggummi i munnen precis just nu. tuggar minst 3 paket i veckan, 52 veckor om året, 3 paket i veckan med 25 tuggummin i varje, det är nästan 4000 tuggummin och över 2500 kr under ett år. 3 års beroende är 12000 tuggumin och 6000 kr . på BARA tuggummin. vad är det för ngt egentligen? sötningsmedel och kåda! finns väl egentligen ingen vettig människa som skulle stoppa något sånt i munnen. ändå är det hejdundrans många som gör det. SJUKT.
Slänger ett klagomål på spotify reklamerna också. Det är ingen som vill gå på mikas konserter. Antagligen därför det fortfarande finns biljetter att köpa på ticnet.se

Till:
Pappa
Sms: Låtsades att sova och smygtittade på dig när du sprang omkring naken. I Like :P
Svar: Det var det jävligaste jag hört. Vi pratar inte om det här mer.

Förklaring: Skulle skicka till min pojkvän som sov över hos oss. Men skickade till pappa som tror att det är något allvarligt fel på mig. Tillägga att han inte visste att Henke min pojkvän sovit över. Hen blev förvånad när Mamma sa att han gjort det. Han kanske förstod då att det var ett felsms men vi har inte pratat om det.
hahahahha

Owl City – Fireflies - awesome (Y)
För er intresserade, men varför annars fortsätta läsa? PEACE!

Flirt är ett försök att leka med elden utan att brinna upp

Ett försök ? menar dom att dom som misslyckas brinner upp då ? hmmm....
Iaf, 17 är ett mellanting och det är fan fel i systemet, man borde fylla 18 direkt! skulle jag va president i något land skulle jag förbjuda åldern 17. Fast jag ska väl inte klaga egentligen eftersom jag bara vart det under en dag, och tro det eller ej, men det är iiiiingen skillnad. känner mig inte ett dugg äldre. ;)

De som säger att myggor bara lever i 2 veckor har fel, för jag har haft en myggjävel i mitt rum sen i november. Den borde ju inte kunna överleva för jag har inga myggbett.  Snabb är den också för jag har ännu inte lyckats döda den, fan fan fan.
Dagens klagande nu då: Dåliga resonemang, fega människor och kallt väder. NÄR kommer värmen tillbaka vafan ?
Har iaf lite positivt, och det är väl alla mina underbart snygga ögonskuggor, damn, mår liksom bra inombords (freak). Tjejer ska gilla skor och nya kläder, ögonskuggor har man för att man "måste" för att få en fulländad sminkning. men ICKE.
det va för er som vill annteckna, men varför skulle ni annars läsa? PEACE!


dagens citat=dåligt

Dålig dålig dålig uppdatering! jag veeeet, men öj, jag har inte haft något berättande att skriva om. Så då får det bli lite dött ett tag. Iaf så har den här veckan varit allt annat än dött! Det uppskattas! precis som vissa andra saker kan göra, mina vänner uppskattar jag, jag uppskattar att fylla år (dvs om typ 30 min) yeey!
1 år äldre, det känns ju verkligen, verkligen.... jag känner ingenting! inte för att man brukar göra det, men lite feeling kan man ju ändå få tycker man ju! men men, oavsett feeling eller inte så får man ju ändå presenter, och DET uppskattas vill jag lova ;)

Har insett att jag har något emot min gympa lärare, speciellt när man tvingas gå och bära på en fet bag hela dagen, men när man kommer dit har vi jävla planering och "ombytte behövs inte". åååh, älskar att man kan få informationen i tid.särskilt när det är inställda lektioner på morgonen för att läraren är utomland. INFORMERA! as.
allt för den här gången, ska använda min extra superduper kraft för att uppdatera oftare.PEACE!

........

har precis vart så grymt cool att ja kollat runt lite på andras bloggar och har nu insett att min blogg är faktiskt fruktansvärt ful. Men jag vet inte hur man gör för att få den snygg!! rättare sagt vet jag inte hur man gör för att få den på något annat sätt över huvudtaget. fan fan fan
PEACE!


Där kärleken tittar in genom fönstret, går olyckan ut genom dörren.

Dagens citat kan jag ju inte direkt hålla med om.
Dagen har tillbringats med först middags gäster och tråkiga samtalsämnen om plommonträd och inlagda päron. Men som tur är blev inte dagen helt misslyckad. Spenderade några timmar med att softa hemma hos Erik. Helt ärligt förstår jag mig inte på varför man alltid ska dra ut på helgerna. Det är ju bara för att det är de ända dagarna man har tillfälle till det och utnyttjar helgen med festande, eftersom de 5 andra dagarna är pain in the ass! speciellt söndagar!
Men något utav det underskattade, är att dra på en bra tjej film, med mina älskade vänner och bara sitta och trycka ben n' jerrys och prata massa skit om allt och alla!

Sen har jag funderat på vart fan alla hårnålar försvinner? Jag förstår verkligen inte. Jag är inte den ända i världen som måste köpa nya hårnålar stup i kvarten. Så vart tar alla dessa metall pinnar vägen? Dom lär ju inte har förmultnat, och hur ofta ser man en hårnål liggandes på backen. Så många lär ju inte tappa dom ute. Vart tar dom vägen ?!?!?!?
Det var allt jag hade att säga, har ingenting att gnälla på för tillfället. har haft en bra dag helt enkelt. PEACE!

Du får inte förlora tron på mänskligheten.Om några droppar i havet är smutsiga,så blir inte havet smutsig.

Antar att citatet menas att bara för att vissa människor är dåliga, så betyder det inte att alla är likadana. Vilket är sant, men enligt min åsikt är de flesta rätt körda i huvudet ändå! iaf de flesta killar. äkta dick heads! eller ah, de första 3/4 månaderna är dom underbara. men sen när man börjar komma in på månad nummer 5 så kommer idioten i dom fram. Och det är det inte bara jag som håller med om.

Nyår har anlänt och försvunnit. Kvällen spenderades ju självklart med favoriterna, precis som de flesta andra spenderade dagen med, antar jag? Iaf, det hela slutade med förkylning, huvudvärk, infektion i brutet nyckel ben och fimp märke i på kinden. Så vad är det egentligen som är så underbart med kvällen? Visst, det är nytt år. Men det märks ju knappast, förutom att alla springer runt och är överglada dock, och att havla världen är ute och festar..
Det hela är överskattat enligt mig (självklart). För varför skulle jag skriva om andras åsikter här?
Då skulle det vara totalt onödigt att fortsätta läsa. PEACE!


RSS 2.0