can't be brokend

Jag har tänkt på att, om man kollar på alla fjortis videobloggar så typ spottar dom ut orden, inte "hej bloggen" utan "hejblogheeen", bra att veta...


Gårdagen spenderades med erik o gurra framför tv, rockstar (eller vad filmen nu hette) är fan grymt bra, vil-ken röst! Denna kvällen lutar mot utgång.



kan även berätta vad en full, och för stunden smart tjej sa förra lördagen. Att när man är full, då har man verkligen ingen ångest. visst ni får väl dumförklara mig nu eftersom det är ganska uppenbart,(vilket ja insåg efteråt) men jag har aldrig tänk på det på det sättet. Visst, hjärnan flyger iväg och man pallar knappt bry sig om ngt, och man har verkligen ingen ångest. Det finns i stort sett ingenting som bekymrar en för kvällen då.

ahh, så länge man inte kommer upp i det promille som man inser hur synd det är om en själv, och kvällen kan i värsta fall sluta i tårar, allmän fjortisfylla det kanske, haha.


ingenting kan komma ur ingenting. förändring är att något nytt uppkommer. något nytt är något som nyss inte fanns. Om det inte fanns så va det ingenting. eftersom ingenting kan komma ur ingenting så kan inget nytt uppkomma och utan något nytt ingen förändring.


Alltså: förändringar är omöjliga, PEACE!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0