i remember the sound


http://www.youtube.com/watch?v=zXCDv0IorMQ&feature=player_embedded
Dom där tjejerna är verkligen helt sjuka, kan även tillägga att dom är 7 år!! jag vet inte med er, men när jag va 7 så dansade jag INTE sådär!
här sitter jag med hårspray i munnen, fyfan va det är äckligt! idag stannar jag inte hemma, som vanligt. mina förlädrar har slutat ställa frågan om ja ska ut, dom frågar nu istället när.

GÅRDAGEN: kebabbbans house med klassbroes, sen vidare till kvarnberget till "ao". där blev det vattenpipa, drinkar, sköna människor och massa singstar. säger som viccan "softmode fredag" ,*falsett*AWESOME *falsett*

tar och slänger upp en bild från förra lördagen (expert på att ladda upp i tid), PEACE!

let's rock

söndag söndag söndag, veckans tråkigaste dag, men om inte söndagen fanns så hade ju ngn utav de andra dagarna vart tråkigast på veckan, så det är lika bra att ha kvar soft söndan :)
Helgen har tillbringats med film hos marlene i fredags tsm med henne och malin, och gårdagen spenderade jag på henstad där det va party med hultsberg people. saknade jävlar det asså... :)

soft dag och film tittare som jag är så tänkte jag slänga ut tips på några glömda bra filmer:
- Lucky number slevin
- Vingar av glas
- Guldkompassen
- Holiday (stor favorit som man aldrig tröttnar på)
inte för att de 4 filmerna liknar varandra på något sätt...

och för er som tycker som mig, att filmerna på voddler SUGER så kan jag toppa dom favoriterna genom att tipsa om film sidor, vissa suger, vissa är ganska bra. beror på vad man vill se för film eller tv-show.
http://www.ch131.com/ (dock nerlagd för tillfället??)
Nu är det dags för mig att slänga in pop cornen i micron och dra på en än så länge osedd film, cast away. spännande!


slänger upp favorit bilden inom kategorin mys på det också! PEACE!


i did it all for you

slänger in ett inlägg sådär innan jag springer till bussen (sen som vanligt)
vad händer med coca cola lime???? cola vanilj skiter jag i för den smakade ju ändå jätte äckligt, men vad hände med lime? den va ju as god! och flaskan va ju skit snygg med sin lime gröna kork :)

PEACE!


sweet blue sky

Hur har min vecka och helg vart? stressig!! damn vad jag har mkt i skolan, men som tur är är det värsta över och det blir mindre och mindre, hoppas jag! för man vet ju aldrig med mina stolpskott till lärare får för sig att ha lite mer prov eller inlämingar, en redovisning kanske? varför inte, det är ju verkligen jätte kul...

Jag ska alltid ha rätt! jag har förnekat det att bra tag men jag erkänner, jag blir skit sur när ja inser att ja har fel och säger (oftast) att det va så ja sa från början. Och nu är det ju oftast så att det är så jag sa från början, det är ju bara min trög fattade kompisar som inte förstår när jag säger min åsikt (nej ja skämtar inte). Och bara för att jag inte kan släppa tjaffset med maja så har jag en fråga, vilken kategori är mest lik en redovisning? är det mest lik prov eller inlämning??

Va på nattinnebandyn i torsdags, det va ju inte direkt det roligaste jag har gjort, men hade jag inte dragit dit så vet jag ju att jag hade ångrat mig, så är det bara. det törliga va ju bara att jag slocknade rätt skönt i min säng sedan på fredagkvällen kl 11 efter den lilla sömnen jag fick natten mellan torsdag och fredag. vad ska jag säga? man kan ju inte alltid va på topp!
känner för att slänga upp en bild på min morgontrötta hund innan ja kryper ner under täcket. PEACE!


no body wants to be alone in the world

skola skola skola skola skola, hela jävla tiden. man går och lägger sig i tid för att orka med skolan, men går upp på morgonen för att gå till skolan, man är i skolan, man åker hem från skolan och jobbar ÄNNU mer med skolan. helgen går ut på att passa på att ha kul så man ska palla 5 dagar till med skolan,
och alla lärare lyckas alltid tima in så att allt kommer på en gång. Och var och en vill att man ska lägga ner sig jätte mycket i deras ämnen, men dom skiter ju fullständigt i att man har 15 andra också. Så jävla krävande och jobbiga! fan ta dom, hehe :)
Det har vart full rulle hela helgen. Fredagen spenderades först med massa stress och förseningar, men tillslut landade man på lokalfesten (Y), och lördagen spenderades i, (damtaramm) DEJE! Det va så jävla sjukt kul. kan inte förstå varför vi inte haft klassfest tidigare?! alla va så jävla glada, taggade och fulla. mycket folk, litet hus och skönaste musiken. det är det som gör det! (awesome!)
Jag är verkligen jätte sugen på att prova den sminkningen, ända som fattas är en röd ögonskugga, ska det va så svååårt ?!?!?

Tips på bra blogg:
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
min underbara säng står och bara väntar på mig, efter en hel helg utan den känner man ju en viss saknad. PEACE!'


if you are a superstar

Timmarna under veckan planeras till plugg 3 veckor framåt. även om ja kanske bryter planeringen lite, men ja borde plugga. har hur mycket som helst. Fan. Iaf, sitter i skolan och väntar på mina 2 spanska pluggande vänner. Planen var att ja skulle plugga matte sålänge, men hur gick det ? gick inte alls..... har precis haft NO prov också, säger bara shit...
kan även meddela att jag fortfarande är sugen på en röd ögonskugga, men har fortfarande inte hittat någon. Har MuS dåligt utbud i karlstad är har dom inte den färgen över huvud taget ?
Och för alla ni som har funderat på varför man har öppen mun när man sätter på mascaran eller liknande så ska jag berätta svaret.
för det första, du sträcker ut huden vilket gör det lättare att applicera överallt.
för det andra, du blir mer koncentrerad
för det tredje, ögonmuskeln slappnar av.
bra att veta.

hur snyggt? jätte snyggt! PEACE!



RSS 2.0