horoskop

dethär med horoskop, varför ska de alltid använda så smart ord, det är liksom blablakrångelblabla, jahaa, hur sa människor med ett normaltstor ordföråd kunna fatta detdär ?? ja menar, läst dethär :
Följ din intuition i ett känslomässigt sammanhang, så kommer en tendens till missmod att ge vika för optimism och framtidstro

ska det vara så svårt att skriva med vanlig jävla svenska ? håll hoppet uppe så ska du se att det löser sig, typ samma sak, men ickesånicke! 
bör inte göras:
idag var en såndär dag då ja blev hiskeligt sugen på vanlig, hederlig god mjölk choklad, fans iiiiingenting i heela huset.
(dock så är min mamma sån att när man ber henne köpa något så köper hon extrremt mycket utav det, och för ett bra tag sen bad ja henne köpa mörk choklad, tror (ja skulle baka eller liknande?) dum som ja är kollar ja inte om vi kanske redan har ngt, jojominsan det har vi, och nu har vi ännu mer)
Men iaf, när ja upptäckt denna tillgång till mörk choklad och en litenliten bit ljus så täntke ja att blandar man ljus och mörk borde det ju ändå bli typ samma sak, eller hur ? ljus+mörk= ljusbrun inte sant?
iiiiiiiiiingen bra idé! det började med att ja smälte ner allt i en kastrul på förtok hög värme så en stor del utav det blev bränt innan ja slängde in det i micron istället, och sen när den väl va smält, så kom ja på att ja har ju iiingen aning om vad ja ska göra med denna smälta, halvbrända gegga, ja kan ju inte frysa den ? blää! så ja smaka på geggan, eehhh, smakade allt annat än mjölkchoklad, belive me! och det va choklad i heeela köket.. faaaan

Har dragit en hell del desperate avsnitt idag också, det är så bra så det är skit samm ahu rmånga gånger man sett avsnitten, det tycker vicky också, tror jag??

kan även tillägga att jag är totaly oslagbar på röj flaggor!! peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0