quiet, biaaaatch

hallå hallå, vart tar alla strumpor vägen ? enlig 118 100 så är det små troll i tvättmaskinen som snor dom. men icke så nicke, jag har letat och inte fan finns det ngt troll i min tvätt maskin, men ÄNDÅ så försvinner strumpjävlarna.
Personligen tror jag det största misstaget man gör är att man har en udda strumpa, den ligger och skräpar längst in i någon låda ngr veckor, sedan får man helt plötsligt för sig att man är fruktansvärt trött på att se den udda strumpan, så man slänger den. MEN tror du inte kompisen till den udda strumpjävlen kommer fram ngn dag efter, vilket leder till att man har en till udda strumpa när man egentlgien kunde få ett par. så fybubblans irriterande ! finns det ingen smart människa där ute som kan komma på en bra idé eller en allmänt underbar uppfinning som gör så att strumporna hela tiden hittar tillbaka till varandra på något jävla vänster.
Här sitter jag inne på blogg och facebook under svenska lektionen, tydligen skulle vi ha svenska hela dagen, åååh vad kul, jag som älskar att få höra fribbans ljuvliga och livliga röst <3
Ska göra något jävla tråkreportage om gudvetvad folk skrivit om. jag bryr mig inte heller, det är bara såååå tråkigt. Enligt fribbjäveln så skulle man göra intervjuer och skit, men enlig mina källor så har halva klassen bara hittat på, MO-HA-HA-HA-HA. ah just det svenkskiten, nu får du se på fan ! (skoja) :)
ikväll vet jag inte vad som händer, men we be reatchin for the top anyway. för jag är alltid på topp, oavsett, eller ah, nu ljög ja. fan! det är fult och ljuga, men man måste ljuga ibland :) för utan lögner blir det ingen action helt enkelt. jag menar, inga lögner, inga rykten, inga rykten, inget skit snack, inget skit snack, ingen drama. det är kul med drama ibland, fast om det pågår för länge blir man så trött på den så man bara vill spyyyyy. ah känn på den ny, spyyya, MUMS

NU ligger jag väldigt mycket efter känner jag, så dags att sätta igång,Känner mig dock lite allmänt trött, men får styra upp med lite kuckelimux medecin.  TUDDELUUUU!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0