no body wants to be alone in the world

skola skola skola skola skola, hela jävla tiden. man går och lägger sig i tid för att orka med skolan, men går upp på morgonen för att gå till skolan, man är i skolan, man åker hem från skolan och jobbar ÄNNU mer med skolan. helgen går ut på att passa på att ha kul så man ska palla 5 dagar till med skolan,
och alla lärare lyckas alltid tima in så att allt kommer på en gång. Och var och en vill att man ska lägga ner sig jätte mycket i deras ämnen, men dom skiter ju fullständigt i att man har 15 andra också. Så jävla krävande och jobbiga! fan ta dom, hehe :)
Det har vart full rulle hela helgen. Fredagen spenderades först med massa stress och förseningar, men tillslut landade man på lokalfesten (Y), och lördagen spenderades i, (damtaramm) DEJE! Det va så jävla sjukt kul. kan inte förstå varför vi inte haft klassfest tidigare?! alla va så jävla glada, taggade och fulla. mycket folk, litet hus och skönaste musiken. det är det som gör det! (awesome!)
Jag är verkligen jätte sugen på att prova den sminkningen, ända som fattas är en röd ögonskugga, ska det va så svååårt ?!?!?

Tips på bra blogg:
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
min underbara säng står och bara väntar på mig, efter en hel helg utan den känner man ju en viss saknad. PEACE!'


Kommentarer
Postat av: Malin

röd ögonskugga finns på cubus ;)

2010-03-01 @ 16:58:51
URL: http://blackbows.devote.se
Postat av: Anonym

Det finns goa ögonskuggsfärger(röd finns) på Lindex på bergvik för en billig peng!Gå dit=D

2010-03-14 @ 21:19:13
Postat av: augusta

låter underbart (Y) tack!!

2010-03-15 @ 00:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0